Sveits for å slappe av kryptovaluta ytterligere for å fremme vekst

Den sveitsiske regjeringen ser etter å slappe av kryptovaluta ytterligere som et forsøk på å fremme vekst i industrien og oppfordre flere startups til å etablere sine etableringer i denne alpine regionen, avslørte Bitcoin Era 1. juli.

Det nasjonale rådet i Sveits, som er det største av de to føderale forsamlingshusene, har enstemmig blitt enige om et lovforslag som foreslår å endre noen få kryptovaluta for å passe bedre til de utviklende tidene og behovene og støtte crypto-virksomhetsveksten i regionen. Med dette gjør de sveitsiske myndighetene sitt beste for å minimere de juridiske hindringene og gjenta sin posisjon som en pro-krypto nasjon.

Sveits lenge kjent pro-crypto holdning

I forrige måned ga cryptocurrency-utveksling Kraken kjent intensjonene sine om å styrke tilknytningen til dette blomstrende fintech-huben i Europa og konstaterte sin visjon om å bli en aktiv del av kryptoadopsjonsturen. Den Bitcoin Association Sveits , den største krypto samfunnet i Sveits, også registrert seg med hell som en non-profit mai, og ble et eksemplar av landets vennlige krypto forskrifter.

Sveits er også kjent for sin mangeårige tilknytning til blockchain-teknologi, med byen Zug, som fungerer som et populært hot spot for å starte tokenbaserte prosjekter under kryptomboomen i 2017. Selv om konseptet med ICO-er gradvis har bleknet, interessen rundt teknologien er fremdeles veldig intakt.

Nå jobber myndighetene fra Nasjonalrådet og Forbundsrådet og samarbeider for å revurdere eksisterende skattehindringer for veksten av kryptobransjen og gjøre det lettere for nye virksomheter å sette opp sine baser. Det blir sett på som et grep for å markedsføre mer omfattende blockchain-applikasjoner i alle sektorer.

Å lette kryptovaluta for å imøtekomme mer utvikling

Rolf H. Weber, professor i finansmarkedslov og leder av arbeidsgruppen for reguleringsspørsmål ved sveitsiske Blockchain Federation, omtalte farten som politisk propaganda for å oppmuntre tilstrømningen av blockchain og cryptocurrency-relaterte virksomheter og prosjekter.

Hvis vi følger de eksisterende lovene, er overføring av sikkerhetstegn en tungvint oppgave gitt de mange kravene til forskriftsoverholdelse, omtrent som i tilfelle en tradisjonell utveksling av obligasjoner. Imidlertid, med mulige endringer i fremtiden, vil hele prosessen være mye mer enkel og raskere.

Investorer som har sikkerhetsmerken vil ikke lenger måtte gjennomgå den komplekse prosessen med å registrere seg for overføring av eiendeler. Videre vil blockchain- og cryptocurrency-tjenesteleverandører kunne be om og sikre bedriftslisenser mye raskere og enklere enn før. Det vil også bli gitt bestemmelser om at bedriftseiere skal kreve tilbake tapet sitt i tilfelle konkurs, sa han.

Weber konkluderer med at Sveits ikke anser blockchain- og kryptoindustrien som separate enheter, men bare som en utvidelse av det økonomiske systemet. Endringer i kryptovaluta vil ikke bare sikre deres inkludering, men også gjøre det enklere for nystartede selskaper og store firmaer å drive og opprettholde seg i endret virksomhetslandskap, la Weber til.